Program & biljetter

Park skapar en ny plats mitt i centrala Stockholm för underhållning och kultur, vi presenterar ett brett utbud av aktiviteter inom film, scenkonst, visuell konst och populärkultur. På Park kommer du bli underhållen med film, samtal, livepoddar, standup och mycket mer. Vi gillar samarbeten, så har du en idé på arrangemang som passar på Park hör du av dig till Sara.kokk@biografenpark.se
22/10/2021

The French Dispatch, Klockan 19.00

The French Dispatch väcker liv i ensamling historier från den sista utgåvan av en amerikansk tidskrift som publicerades i en fiktiv fransk stad under 1900-talet.
23/10/2021

GALA FÖR KONST OCH VETENSKAP, klockan 19.00

Anders Walls stiftelse firade 40 år med en storslagen och utsåld galakonsert på Kungliga Operan. Nu kan du se den inspelade konserten på Park. Kungliga Operan återöppnades för publiken med en stjärnsprakande galakonsert – en hyllning till konsten, vetenskapen och innovationen. Med stora namn som Jacob Mühlrad och Maxida Märak sålde biljetterna slut på två timmar.
24/10/2021

Kultfilm + Brillopizza - Sällskapsresan, klockan 13.00

Var är Stig Helmer när vi behöver honom som mest!? De flesta har sett den, men inte på stor duk med en Brillopizza i salongen. Det blir inte mer feelgood, igenkänning och svensk kult än så här. Dröm er bort till Gran Canaria med allsång, Peppes Bodega, sol och strandliv. Kostymerna är fantastiska och man skulle kunna tror att Wes Anderson tagit inspiration från Lasse Åbergs färgglada stil. Och glöm inte de fem p-na: Pass, pesetas, p-piller och piletter!
24/10/2021

Svenska Klassiker och Ny Svensk Film - Bröllop begravning och dop , klockan 16.00

Två ganska olika familjer flätas samman när Meja och Sunny väljer att gifta sig på den svenska landsbygden. Tio minuters ohämmad dårskap under deras sommarbröllop leder till en fortsatt res som vänder upp och ner på allas liv. Filmen är en fortsättning på den uppskattade Dramaserien med samma namn. Regisserad av Colin Nutley, med Helena Bergström, Maria Lunqvist och Molly Nutley får vi igenkänning, skratt och tårar om vartannat.
24/10/2021

Magiska Filmkvällar - Supernova, klockan 19.00

Magiska filmkvällar kan också vara lågintesniva och i Supernova ligger det magiska i spelet mellan Colin Firth och Stanley Tucci men även i det storslagna i naturen, världsrymden och Tuccis karaktärs resa in demens . En Supernova är en våldsamt exploderande stjärna och explosionen kan innebära slutet på stjärnans aktiva liv. ”We will not starve from lack of wonders but from lack of wonder. ”
27/10/2021

HEREDITARY OCH SAMTAL OM SKRÄCK, klockan 18.00

Park visar den fruktansvärt otäcka Hereditary. Men vad är det vi blir så rädda för, varför skakar vi av skräck? Det ska Björn Hedensjö (psykolog & författare) och Kakan Hermansson (konstnär) försöka ge svar på efter filmvisningen.
Biografen Park använder cookies för att göra webbplatsen lite bättre för dig. Genom att fortsätta surfa runt här, så godkänner du användandet av detta.
OK