09/04/2021

Timeless: Phenomena

09/04/2021
INLEDNING Podcasten Häxtimmen presenterar Dario Argentinos Phenomena och deras kommande Livepodcast på Park, där Agnes och Ebba guidar dig till det ockultas comeback. Kan tarotkort avslöja livets hemligheter? Kan en magisk formel förändra ditt liv? FILMVISNING Åtta månader efter att en okänd mördare skurit huvet av en turist, anländer unga Jennifer Corvino till Schweiz för att inackorderas på sin nya privatskola. Efter att Jennifer går i sömnen, råkar bevittna ett nytt mord och flyr vilse i skogen hamnar hon hos en entomolog som upptäcker att hon besitter en märklig förmåga att kommunicera med insekter. Kanske kan Jennifers unika egenskaper hjälpa henne att lösa mordgåtan… I Phenomena möter vi senare Oscarvinnaren Jennifer Connelly i en av hennes första roller, i en insektsdrypande övernaturlig thriller.

Lördag den 4 september 2021

Dörrarna öppnas: kl 19:30

Filmvisning: kl 20:30

Pris: 140kr

Biljetter: https://secure.tickster.com/8n92m69n3t4l4rf

Regissör: Dario Argento
Utgivningsår: 1985
Medverkande: Jennifer Connelly, Donald Pleasence, Daria Nicolodi
Språk: Engelska/Italienska

Sara, General Manager Park

Om Park

Park är en av Sveriges mest kända scener som fungerade som bio under sina första 80 år. Idag huserar vi fortfarande filmvisningar, men även konferenser, event, pop-ups och mycket mer. Park hittar du ett stenkast från Stureplan, mitt i centrala Stockholm.

Biografen Park
Sturegatan 18, 114 36 Stockholm

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREVET
Biografen Park använder cookies för att göra webbplatsen lite bättre för dig. Genom att fortsätta surfa runt här, så godkänner du användandet av detta.
OK