Stötta Park med en hemma biovisning

Som ni alla vet var ju planen att öppna upp våren 2020 men eftersom världen är upp och ner får vi skjuta på premiären. På Park kommer du kunna konsumera kultur och film tillsammans med ett gott glas vin eller varför inte en hembakad kaka till filmen.

Men tills dess har vi hoppat på Non stop Entertainments super-idé om att kunna se biofilmer hemma och samtidigt bidra till biografer runt om i Sverige. Se film på Park fast hemma för endast 99kr (50% av intäkten går till Park) 

Först ut är EMA som har världspremiär 8e maj. 

Ni hittar filmen här: https://almaspark.com/sv/index.php?m

Ema

Premiärdatum 8e maj 2020

Drama | Chile | 102 min

Regissör: Pablo Larrain

Medverkande: Mariana Di Girolamo, Gael García Bernal, Santiago Cabrera

Språk: Spanska

Ema (Mariana Di Girolamo) är en dansare som med sin armé av kvinnliga bundsförvanter rör sig som koreograferat på Valparaísos gator. Bakom hennes coola yta finns ett trauma. Den misslyckade adoptionen av en problemtyngd och stökig pojke, som hon och pojkvännen Gastón (Gael García Bernal) "lämnat tillbaka" till barnhemmet. Pablo Larraíns (No, Jackie, Neruda) pulserande dansmusikaliska drama »Ema« är en berusande blandning av smärta och eufori som aldrig tidigare smakats


Sara, General Manager Park

Om Park

Park är en av Sveriges mest kända scener som fungerade som bio under sina första 80 år. Idag huserar vi fortfarande filmvisningar, men även konferenser, event, pop-ups och mycket mer. Park hittar du ett stenkast från Stureplan, mitt i centrala Stockholm.

Biografen Park
Sturegatan 18, 114 36 Stockholm

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREVET
Biografen Park använder cookies för att göra webbplatsen lite bättre för dig. Genom att fortsätta surfa runt här, så godkänner du användandet av detta.
OK