17/10/2021

Kultfilm + Brillopizza - Spinal Tap, klockan 13.00

All har vi väl längtat efter livespelningar, konserter och rockfestivaler under dessa långa månader, så därför känner vi att det är dags att riva av Spinal Tap! It´s time to rock again and bring it up to 11! Eller som Twisted Sister svarar på frågan: What are you gonna do with your life!? I wanna Rock!

BRILLOPIZZA + Kultfilm = SANT

Pizza och film är sedan gammalt en svårslagen kombination.

En kultfilm med pizza varje söndag på Park. Föreställ hur du glider in i salongen, sätter dig ner med en vän, kollar på en klassiker samtidigt som du hugger in i en nybakad slicad pizza från Brillo, typ som hemma fast på bio.

Det kommer finnas ett begränsat antal pizzor till varje visning så var inte seg på bollen utan köp din biljett direkt när vi släpper dom.

Kiosken öppnas 12.00

Filmstart 13.00

Pris med pizza: 280 kr

Pris utan pizza: 140kr

OBS! Du måste lägga till val av pizza i varukorgen när du köper biljetten. Det går ej att köpa pizza på plats utan den måste förbeställas!

Du hämtar pizzan i kiosken strax innan filmstart.

THIS IS SPINAL TAP är en av de största kultfilmerna ever. Fansen ser den om och om igen och kan alla repliker, och på tidningarnas listor över tidernas allra roligaste komedier ligger den alltid högt.

 Efter att ha tagit en paus från hundmatsreklamen följer filmaren Marty sin favoritgrupp under deras USA-turné, brittiska Spinal Tap, som skryter om att de är världens mest högljudda band. För honom avslöjar de hemligheten bakom sin framgång, nämligen förstärkare där volymen går till 11 istället för 10. På frågan om det är någon egentlig skillnad: ”Tja, det är ju 1 mer, eller hur?” Dessvärre tycks bandet ha tappat lika många fans som hjärnceller. Turnén drabbas av katastrof efter katastrof. De sjunker så lågt att de till slut är förband åt en dockteater. Slutet tycks vara nära…

 

THIS IS SPINAL TAP var Rob Reiners första film som regissör, varefter ett koppel av storsuccéer som ”När Harry träffade Sally”, ”Lida”, ”Stand By Me” och ”På heder och samvete” skulle följa. 

KÖPA BILJETT
Biografen Park använder cookies för att göra webbplatsen lite bättre för dig. Genom att fortsätta surfa runt här, så godkänner du användandet av detta.
OK