09/19/2021

DUNE 19e september, klockan 16.00

09/19/2021
Denis Villeneuves nyinspelning av scifi-filmen Dune! För denna premiär passar vi på att testa vår sprillans nya laserprojektor som ger krispiga och klarare bild än någon tidigare skådat - varning för gåshud! Biografen Park må vara från 1940 men vår teknik är sprillans ny. Istället för att vi ska raljera bör du komma och uppleva det själv! Förresten! Glömde nämna att vår duk är 13 meter bred och 5 meter hög. Boka din biljett till Dune och återupplev Biografen Park. Biografen med förmåga att låsa upp mänsklighetens fulla upplevelse potential.

Följ med i historien om Paul Atreides, en briljant och talangfull ung man född med ett storslaget öde, som måste resa till den farligaste planeten i universum för att säkra sin familjs och sitt folks framtid. När illasinnade krafter kastas in i en konflikt över tillgången på planetens mest värdefulla råvara – ett ämne med förmåga att låsa upp mänsklighetens fulla potential – kommer bara de som övervinner sina rädslor att överleva.

Fredag den 19e september 2021

Dörrarna öppnas 15.00
Filmstart kl 16:00
Pris 140kr

Biljetter: https://secure.tickster.com/9ln7kjk74uajjdj

Regi: Denis Villeneuve
Skådespelare: Timothée Chalamet, Josh Brolin, Rebecca Ferguson, Zendaya, Jason Momoa
Språk: Engelska
Undertexter: Svenska
Längd: 155 minuter
Åldersgräns: 15


Premiär: 2021-09-15
Produktionsår: 2021

Sara, General Manager Park

Om Park

Park är en av Sveriges mest kända scener som fungerade som bio under sina första 80 år. Idag huserar vi fortfarande filmvisningar, men även konferenser, event, pop-ups och mycket mer. Park hittar du ett stenkast från Stureplan, mitt i centrala Stockholm.

Biografen Park
Sturegatan 18, 114 36 Stockholm

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREVET
Biografen Park använder cookies för att göra webbplatsen lite bättre för dig. Genom att fortsätta surfa runt här, så godkänner du användandet av detta.
OK