17/9/2021

DUNE 17e september, klockan 18.00

Denis Villeneuves nyinspelning av scifi-filmen Dune! För denna premiär passar vi på att testa vår sprillans nya laserprojektor som ger krispiga och klarare bild än någon tidigare skådat - varning för gåshud! Biografen Park må vara från 1940 men vår teknik är sprillans ny. Istället för att vi ska raljera bör du komma och uppleva det själv! Förresten! Glömde nämna att vår duk är 13 meter bred och 5 meter hög. Boka din biljett till Dune och återupplev Biografen Park. Biografen med förmåga att låsa upp mänsklighetens fulla upplevelse potential.

Följ med i historien om Paul Atreides, en briljant och talangfull ung man född med ett storslaget öde, som måste resa till den farligaste planeten i universum för att säkra sin familjs och sitt folks framtid. När illasinnade krafter kastas in i en konflikt över tillgången på planetens mest värdefulla råvara – ett ämne med förmåga att låsa upp mänsklighetens fulla potential – kommer bara de som övervinner sina rädslor att överleva.

Fredag den 17e september 2021

Dörrarna öppnas 17.00
Filmstart kl 18:00
Pris 140kr

Biljetter: https://secure.tickster.com/zdyccr79lea2bbx

Regi: Denis Villeneuve
Skådespelare: Timothée Chalamet, Josh Brolin, Rebecca Ferguson, Zendaya, Jason Momoa
Språk: Engelska
Undertexter: Svenska
Längd: 155 minuter
Åldersgräns: 15


Premiär: 2021-09-15
Produktionsår: 2021

KÖPA BILJETT
Biografen Park använder cookies för att göra webbplatsen lite bättre för dig. Genom att fortsätta surfa runt här, så godkänner du användandet av detta.
OK